Sankaritulkkeja liikenteessä

Tulkin työ on vaativaa taustalla tehtävää työtä, josta ei onnistuessaan yleensä saa paljoakaan palautetta. Pyysimme hiljattain kertomaan esimerkin Heron tulkista, joka on pelastanut päivän tai useamman ja ansaitsee siten erityiskiitoksen. Tarinoita saa edelleen lähettää hanna.kostamo@herotolk.fi otsikolla Sankaritulkki

Varaamme mahdollisuuden muutamien sankaritarinoiden julkaisemiseen Hero Tolkin sivuilla konsernimme 30-vuotisjuhlavuoden merkeissä. Halutessasi voimme käyttää tarinasi yhteydessä nimesi sijaan pelkkää nimimerkkiä.

Osallistuneiden kesken arvotaan elokuvaliput kahdelle hengelle ja pullo James Bondin samppanjaa.

Tässä jo muutama hieno sankaritarina, jonka olemme vastaanottaneet.

 

”Olen käyttänyt teidän palveluita erittäin tyytyväisenä työni puolesta ja tahtoisin jättää jokaiselle tästä suuren kiitoksen!

 Käännökset ovat onnistuneet aina, kielestä riippumatta, niin heprean-, espanjan- kuin ranskan- tai venäjänkielestä huolimatta realistisella aikataululla. Aina on ammattitaitoista apua saatu ja monen henkilön ja perheen laillistetut käännökset on onnistuttu hoitamaan, jotta rekisteröinnit ja maahanmuuttoprosessit ovat sujuneet moitteettomasti. Kiitos joka ikiselle! 😊 Myös teille joilta olen välillä toimistolta käynyt hakemassa käännöksiä, jotta säästettäisiin postituksessa aikaa.

Oikein mukavaa loppuvuotta!”

Annika Jokela, Alfa – The Scandinavian Mobility Services Company

 

”Minulla oli tänään kuulustelussa apuna aivan erinomainen kurdin kielen tulkki. Haluaisin antaa niin suuret kehut tälle tulkille, kuin mahdollista! Aivan mahtava tulkki! Toivon, että hänet lähetetään aina asemallemme tulkiksi, kun kieli vaan täsmää! Oikeasti oli kiva tehdä töitä ammattitaitoisen tulkin kanssa!

Kiitos hänelle!”

 

”Hei!

Meillä oli kuulustelussa erinomainen albanian tulkki, joka oli muutenkin mukana päivän aikana. Tulkki oli loistava ja sai positiivista palautetta muiltakin mukana olleilta poliiseilta.”

 

”Kiinan tulkkauksessa asennusreissulla kaikki meni todella hyvin. Kiitos!

Janne Kivisaari, TT Print”

 

Menestystä tähän vuoteen!

Hanna ja muut herot

Share: