Keitä olemme

Tulkkaus- ja käännöspalveluja jo vuodesta 2003

1.8.2016 Hero Tolk AS osti Helsingin Tulkkipalvelut Oy:n koko osakekannan ja liiketoiminnan. Hero Tolk AS kuuluu norjalaiseen Hero Group -konserniin, jonka liiketoimintaa ovat vastaanottokeskukset, koulutus- ja valmennuspalvelut maahanmuuttajille sekä kielipalvelut. Hero Tolk perustettiin vuonna 2005 ja toimii Norjassa, Ruotsissa ja nyt myös Suomessa.

Helsingin Tulkkipalvelut Oy perustettiin vuonna 2003 ja on yksi johtavista tulkkauspalveluja tarjoavista yrityksistä Suomessa. Tuotamme tulkkaus- ja käännöspalvelua lähes 100 kielellä viranomaisille, yrityksille ja yksityisille henkilöille.

Olemme yrityksen alkutaipaleelta saakka työskennelleet pitkäjänteisesti ja johdonmukaisesti saavuttaaksemme vakiintuneen aseman kielipalveluiden alalla. Pitkäjänteisen työn tuloksena olemme saavuttaneet asiakkaittemme luottamuksen ja siten vakiintuneen aseman tulkkaus- ja käännöspalvelujen alalla.

Katso myös:

https://slator.com/ma-and-funding/norways-hero-tolk-sets-sail-finland-acquires-helsingin-tulkkipalvelut/

www.herogroup.no
www.herotolk.no
www.herotolk.se

Monikulttuurisuus on voimavara

Tulkkimme ja kääntäjämme ovat saaneet kiitosta asiakaslähtöisyydestään. Luotettavat eri kulttuurien asiantuntijat mahdollistavat vuorovaikutuksen eri kieliryhmien välillä. Työllistämme sekä suomalaisia kielten ammattilaisia kuin myös eri kulttuuritaustan edustavia kielten ammattilaisia. Kansainvälisyys ja monikulttuurisuus on nykyajan arkipäivää, autamme mielellämme myös asiakkaitamme rakentamaan siltoja eri kulttuurien välille.

Miksi valita meidät?

Ammattitulkit

Tulkkimme ovat koulutettuja ja noudattavat tulkin ammattieettisiä sääntöjä – toimintaperiaatteisiin kuuluu, että kaikilla tulkeilla on vaitiolovelvollisuus ja he suorittavat työnsä täysin puolueettomasti.

Ammattikääntäjät

Kääntäjinä toimivat vain asianmukaisen koulutuksen ja kokemuksen omaavat ammattilaiset. Teemme myös auktorisoituja eli lainvoimaisia virallisia käännöksiä.

Nopeus

Jokainen toimeksianto käsitellään mahdollisimman nopeasti asiakkaan aikataulutoiveet huomioiden. Tulkkaus pyritään järjestämään tarvittaessa hyvinkin nopealla aikataululla.

Joustavuutta 24h

Tulkkauspyynnöt toimistoaikojen ulkopuolella puhelimitse 010 422 5511 – vuoden jokaisena päivänä ja yönä.  Päivystysnumeromme palvelee ensisijaisesti akuuteissa tulkkaustarpeissa viranomaisia ja sopimusasiakkaita. Käännökset pyrimme hoitamaan normaalisti toimistoaikaan osoitteessa myynti@herotolk.fi

Vakaa liiketoiminta

Hero Tolk Oy:lle on myönnetty korkein AAA-luottoluokitus.

Kokemus

Vuosien aikana karttunut kokemus takaa sen, että teemme toimeksiantomme kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Ota siis meihin yhteyttä kun tarvitset tulkkia tai käännöstä, me huolehdimme lopusta.

Luotettavuus

Teemme parhaamme, että saat aina luotettavaa ja tehokasta palvelua kaikissa toimeksiannoissa. Useat viranomaistahot ja julkisen sektorin toimijat tekevät kanssamme yhteistyötä. Meidät on valittu myös valtionhallinnon tulkkauspalvelujen sopimustoimijaksi.

Laaja kielivalikoima

Palvelemme sinua lähes 100 eri kielellä. Laajannamme jatkuvasti kielivalikoimaamme rekrytoimalla uusia ammattilaisia, joten aina kannattaa kysyä, vaikka tarvitsemasi kieli ei löytyisikään listaltamme.


Share: